Gili i Dolsa descarten ser candidats a les eleccions generals

Afirmen que tenen molts projectes per tancar i molta feina, i que el seu compromís amb el comú és de quatre anys

Comentaris

Quim Dolsa i Rosa Gili en la presentació de Concòrdia.
Quim Dolsa i Rosa Gili en la presentació de Concòrdia. Toni Solanelles

Els cònsols d'Escaldes-Engordany, Rosa Gili i Quim Dolsa han descartat deixar el comú per presentar-se a les eleccions generals que tindran lloc durant els primers mesos del proper any. Gili i Dolsa ho han afirmat després de la sessió de comú d'aquest dimecres durant la qual s'ha aprovat el pressupost de la corporació per al 2023.

Rosa Gili i Quim Dolsa han subratllat que tenen molts projectes i molta feina encara per fer abans del final del mandat que serà el mes de desembre del proper any. Han assegurat que el seu mandat és de quatre anys.Van ser escollits el 2019 amb la candidatura del Partit Socialdemòcrata (PS). Gili va plegar de consellera general i posteriorment, deixaria el PS el juny del 2021. Aquest dimecres ha destacat que està "molt endinsada en el dia a dia" i no té "previst anar enlloc", ja que hi ha projectes que l'"entusiasmen" i que vol acabar 

De cara a les eleccions generals caldrà veure quantes llistes hi haurà a la parròquia, un tradicional feu de Demòcrates però que el 2019 va ser derrotat en les generals i en les comunals per molt poca diferència de vots. A les generals va ser la llista d'Acord (Liberals + PS) i a les comunals la candidatura del Partit Socialdemòcrata i Independents. 

Comentaris

Trending