Filloy no creu que hi hagi militants liberals que abandonin el partit després de les primàries

El ministre de Territori i Habitatge afirma que Pallarés i Cabanes són igual de vàlids i no avança a qui donarà suport

Comentaris

Victor Filloy i Maribel Lafoz a l'executiva liberal.
Victor Filloy i Maribel Lafoz a l'executiva liberal. Toni Solanelles

El ministre de Territori i Habitatge i militant liberal, Victor Filloy no creu que el procés de primàries que ha posat en marxa el partit per escollir el seu candidat a cap de Govern, comporti la marxa d’alguns afiliats a una altra formació, com ara Demòcrates.

Victor Filloy assegura que “són persones que s’han mantingut en el partit fins i tot en els moments més baixos, on no érem capaços ni de presentar-nos a les eleccions. Si són persones que han estat en aquests moments, no tinc cap mena de dubte que continuaran  al partit passi el que passi”.

No s’ha pronunciat sobre el seu vot a les primàries i s’ha limitat a dir que per ell “els dos candidats són igual de vàlids”. Ha recordat que va entrar al mateix temps amb Judith Pallarés a les joventuts liberals i que amb Josep Maria Cabanes han format part de llistes electorals territorials. “Serà una elecció que mantindré secreta perquè així ho permeten els estatuts del partit”.

Ha volgut deixar clar que “per mi i per la militància del partit és essencial que el candidat escollit tingui el suport de tots els afiliats. No estem per les persones, estem pel projecte i pel partit”.

Comentaris (12)

Trending