L’exdirectora d’Interior Isabel Orobitg entra a l’executiva d’Andorra Endavant de Carine Montaner

La que va ser presidenta del comitè parroquial ordinenc de Liberals s'incorpora juntament amb Verónica Fernandes Gonçalves i Antonio Martínez

Comentaris

L'executiva d'Andorra Endavant: d'esquerra a dreta, Marc Monteagudo, Carine Montaner, Noemí Amador, Isabel Orobitg, Verónica Fernandes i Antonio Martínez.
L'executiva d'Andorra Endavant: d'esquerra a dreta, Marc Monteagudo, Carine Montaner, Noemí Amador, Isabel Orobitg, Verónica Fernandes i Antonio Martínez. ANDORRA ENDAVANT

L’exdirectora d’Interior Isabel Orobitg ha entrat a l’executiva d’Andorra Endavant de Carine Montaner com a secretària de comunicació. S'ha incorporat al partit juntament amb Verónica Fernandes Gonçalves (secretària encarregada de les relacions internacionals) i Antonio Martínez (secretari d’organització). Aquests càrrecs s'afegeixen als de Carine Montaner (presidenta), Noemí Amador (vicepresidenta), i Marc Monteagudo (secretari general).

Isabel Orobitg explica que s'ha afiliat a Andorra Endavant "per convicció i confiança en les propostes del partit per al futur del país". A les últimes eleccions generals es va desvincular de la política i diu que es va mostrar decebuda "per les dues maniobres fetes pel partit liberal, ja que va ser capaç d'aliar-se amb el PS i seguidament amb Demòcrates en un mateix any per tal d'arribar fos com fos a tenir una cadira a Govern". Ha tornar a l'escenari polític després d'escoltar al Consell General "una veu que remava contracorrent i que parlava clar. Una veu transparent, coherent i totalment entregada a construir una Andorra diferent: la veu de la Carine Montaner".

Destaca de la presidenta del partit "la seva integritat, la voluntat de servei públic i la seva línia de treball coherent". Orobitg considera que Andorra Endavant, "és un partit que va més enllà dels colors polítics i tendències i etiquetes polítiques que actualment són del tot obsoletes. Ara es tracta de disposar de perfils professionals altament tècnics en cada matèria per a donar la solució més intel·ligent a la població, es tracta també de disposar de persones íntegres, neutrals i independents per a que gestionin el diner públic que paga cada ciutadà d’Andorra amb impostos, tributs, etc."..

Juntament amb Orobitg s'han incorporat Verónica Fernandes Gonçalves i Antonio Martínez. Fernandes és responsable de tresoreria corporativa al Grup Heracles. Ha col·laborat en el desenvolupament de l’estratègia empresarial de diverses empreses i ha realitzat auditories. Martínez, per la seva part, és empresari, analista de sistemes i gestor de projectes informàtics durant més de 30 anys. En l'àmbit esportiu cal destacar la seva vinculació amb el tennis taula. Va ser el creador del club de les Valls del Nord.

Etiquetes

Comentaris (20)

Trending