Els escindits de Liberals posen en marxa la seva nova proposta: Acció

El grup amb representació parlamentària liderat per Judith Pallarés i Ferran Costa exposarà dimecres al Centre de Congressos el seu full de ruta i com preveu arribar fins a la propera cita electoral

La 'convocatòria' que s'ha fet córrer.
La 'convocatòria' que s'ha fet córrer.

L’ara denominat Grup Parlamentari Independent, o el que és el mateix, els escindits de Liberals d’Andorra arran de la trencadissa que hi va haver arran del congrés per triar candidat per a les eleccions generals presentaran la seva nova proposta aquest proper dimecres al Centre de Congressos. Acció és la nova denominació del grup liderat per la ministra d’Afers Socials, Judith Pallarés, i el president parlamentari, Ferran Costa.

A través dels grups de comunicació social, l’entorn de l’esmentat col·lectiu han fet circular una convocatòria per a dimecres a 2/4 de 8 de la tarda a la Sala Consòrcia de l’equipament comunal d’Andorra la Vella. Segons fonts properes a la formació, es tracta de la presentació del nou partit i de l’exposició genèrica del full de ruta davant la proximitat de la nova contesa electoral. A partir d’aquest moment, han assegurat les fonts, es posarà en marxa tot l’engranatge polític i, també, es podrà calibrar la força que Acció pot arribar a tenir i, fins i tot, el nivell de recursos humans de què podran disposar en vista a configurar eventuals candidatures electorals.

WhatsApp Image 2022 09 17 at 17.25.25

 

Etiquetes

Comentaris (4)

Trending