Demòcrates fitxa Pere Marsenyach com a primer suplent a la territorial d’Encamp

Jordi Torres i Maria Martisella intenten contrarestar el cop d’efecte de l’aliança socialdemòcrata amb Agrupament Encampadà

Pere Marsenyach en la seva etapa al comú.
Pere Marsenyach en la seva etapa al comú. ARXIU

Demòcrates ha fet un -petit o gran, caldrà veure-ho- cop d’efecte a Encamp incorporant com a primer suplent i, per tant, amb vocació de fer el salt al Consell General si hi ha victòria a la parròquia i govern taronja Pere Marsenyach, que va ser conseller comunal sota el paraigua del Partit Socialdemòcrata (PS) al costat de Joan Sans. D’aquesta manera, la llista que lideren Jordi Torres i Maria Martisella intenta contrarestar la suma de l’aliança socialdemòcrata i Agrupament Encampadà.

Demòcrates ha donat aquest dijous totalment per tancada la candidatura territorial encampadana sense la presència de cap candidat en representació de Liberals, un fet que ja semblava clar des de fa dies però que s’ha acabat consumant després de diversos estira-i-arronsa. UP-DA ja havia deixat clar als liberals que no comptaven fer una aliança a la parròquia.

La formació ha apostat per dos noms amb un ampli bagatge ja -el ministre de Turisme i Telecomunicacions i una de les conselleres del nucli dur del grup parlamentari taronja fins ara- i incorpora en els suplents tres noms -especialment els dos primers- amb els quals pretén afermar una mena d’eixamplament en l’espectre ideològic i social encampadà.

Tanca la llista una persona ben arrelada a UP i amb càrrecs de responsabilitat com Esther París. En el tercer lloc, s’ha dit, hi ha un Marsenyach sobradament conegut al país tant professionalment com per implicacions socioesportives com pot ser el seu pas per la FAF. La segona suplent, o quarta en la llista, és Jenni Iglesias.

Comentaris (24)

Trending