Els consellers de Demòcrates, CC i Acció donen “ple suport” al pla de xoc d’habitatge del Govern

En un comunicat de premsa remarquen que les mesures s’han treballat els darrers mesos “de manera conjunta” i podent expressar “tots els punts de vista”, les qualifiquen de “meditades” i confien obtenir la participació de la resta de grups i actors econòmics per obtenir el text que “més i millor vetlli per l’interès general”

Comentaris

Consellers generals de Demòcrates, Ciutadans Compromesos i Acció al Consell.
Consellers generals de Demòcrates, Ciutadans Compromesos i Acció al Consell. Consell General / Sergi Pérez

Demòcrates, Ciutadans Compromesos i el conseller general en representació d’Acció Marc Magallón han volgut manifestar el seu “absolut suport” al Govern, així com a les mesures anunciades la setmana passada per avançar cap a un creixement sostenible del país i fer front a una de les principals problemàtiques de la ciutadania: l’habitatge. Així ho han donat a conèixer en un comunicat conjunt.

El posicionament dels consellers generals arriba després que aquesta mateixa setmana la presidenta d’Acció, Judith Pallarés, publiqués un article d’opinió a l’Altaveu on manifestava que no compartia algunes de les mesures anunciades, de les crítiques de les associacions de propietaris i d’alguns grups de l’oposició i que aquest divendres mateix Andorra Endavant hagi demanat que Espot se sotmeti a una qüestió de confiança.

En la nota de premsa, els consellers generals recorden que les mesures s’han treballat els darrers mesos i en diferents seminaris, de manera conjunta entre el Govern i els grups parlamentaris que li donen suport, mantenint “un debat enriquidor” on s’han pogut expressar “tots els punts de vista”. Fruit d’aquest treball, continuen, s’ha definit el conjunt de mesures “meditades, des del consens”, que properament prendran forma en un projecte de llei.

Finalment, les formacions que donen suport a la majoria parlamentaria es mostren confiades que el projecte de llei pugui comptar amb la participació de la resta de grups parlamentaris i dels actors econòmics implicats per arribar entre tots al text que “més i millor vetlli per l’interès general d’Andorra”.

Comentaris (7)

Trending