Concòrdia vol saber com es gestionarà l’arribada de temporers amb la manca d’habitatge

La consellera general, Núria Segués, vol saber si Govern té un pla d’actuació per facilitar la recerca d’allotjament i evitar situacions viscudes l’any passat

Comentaris

Els parlamentaris del grup de Concòrdia.
Els parlamentaris del grup de Concòrdia. concordia

La consellera general del grup parlamentari de Concòrdia, Núria Segués, ha entrat una pregunta oral perquè Govern li respongui en la pròxima sessió de control com es gestionarà l’arribada de temporers per aquest hivern amb la manca d’habitatge. En aquest sentit, vol saber si es té un pla d’actuació per facilitar la recerca d’allotjament i evitar situacions viscudes l’any passat.

Segués és conscient que la problemàtica de l’habitatge no només afecta els residents, sinó també a l’arribada de temporers per aquest hivern. Per aquest motiu, demana a l’executiu si disposa d’algun pla d’actuació que faciliti la recerca de pisos per als treballadors, alguns dels quals ja comencen a arribar, per treballar en el sector turístic durant aquest hivern.

Per la seva part, la consellera general, Maria Àngels Aché, també interpel·larà l’executiu en matèria d’habitatge. En aquest cas, vol saber si Govern aportarà finançament en el projecte publicoprivat de pisos amb serveis per a la gent gran promogut a Sant Julià de Lòria.

D’altra banda, el president del grup parlamentari, Cerni Escalé, preguntarà sobre l’heliport Nacional de la Caubella. Mostra els dubtes que l’UTE adjudicatària formada per Heliand i Helicòpters del Nord no pugui prestar el servei, tal com estableix el plec de bases. Per aquest motiu, vol saber per què es va descartar en el seu moment el projecte a la Borda Vidal i si Govern té indicis que la concessionària de la infraestructura no podrà complir amb els requeriments establerts.

Etiquetes

Comentaris (2)

Trending