Concòrdia validarà dijous la nacional i tres territorials: Andorra la Vella, Escaldes i Sant Julià

L’antic secretari d’organització de Progressistes Josep Lluís Donsión s’incorpora al projecte liderat a nivell estatal per Cerni Escalé

Una de les últimes reunions de Concòrdia, amb Donsión a l'esquerra amb dessuadora de color bordeus.
Una de les últimes reunions de Concòrdia, amb Donsión a l'esquerra amb dessuadora de color bordeus. concòrdia

Concòrdia concorrerà per primer cop a les eleccions amb quatre llistes. La nacional liderada per Cerni Escalé i tres territorials. Finalment el nou projecte polític, que ja fa dies que té definit l’esquema de programa electoral, tancarà presència a Andorra la Vella, a Escaldes i a Sant Julià. Les candidatures està previst que quedin del tot validades aquest proper dijous.

‘Els cernis’, denominació popular amb què es coneix la formació pel lideratge sobre la mateixa que exerceixen Cerni Escalé i Cerni Cairat, treballaven amb la idea de poder-se presentar a Encamp, però finalment, segons fonts properes a Concòrdia consultades, la possibilitat que hi havia sobre la taula no ha reeixit i la formació, que sempre ha tingut clar que vol fer “llistes sòlides amb candidats solvents” optarà per concórrer als comicis del 2 d’abril amb les tres places fortes que tenia d’inici.

Un candidat és claríssim, Martí Alay a la capital. També sembla clar que a la llista escaldenca hi serà el mediador Ramon Tena. I no està tan clar, en canvi, que a Sant Julià el lideratge l’acabi assumint Albert Gomà. Amb qui sí que compta Concòrdia, encara que no necessàriament en cap llista que presenti, és amb l’ex-secretari d’organització de Progressistes-SDP Josep Lluís Donsión, que fa uns mesos va abandonar la militància progressista.

Etiquetes

Comentaris (5)

Trending