Concòrdia farà trobades amb la militància per debatre sobre l’acord d’associació

La formació celebra una assemblea durant la qual ha aprovat el pressupost pel 2024 que preveu un superàvit de 10.543 euros i assegura que els diners que ingressi es destinaran a celebració d’actes i finançament d’estudis sobre temes d’actualitat

Comentaris

Un instant de l'assemblea de Concòrdia.
Un instant de l'assemblea de Concòrdia. Concòrdia

Concòrdia ha celebrat aquest dimarts al vespre una assemblea que ha servit per aprovar el pressupost per al 2024 i fer un primer retorn sobre els textos publicats fins ara de l’acord d’associació. En aquest sentit, segons s’ha informat mitjançant un comunicat, el partit ha decidit organitzar noves trobades amb la militància per debatre sobre l’acord degut a “la transcendència del tema i l’interès dels ciutadans” pel que pot representar pel país la implantació del text.

Pel que fa als comptes de la formació per aquest any, la militància ha aprovat per unanimitat un pressupost amb una previsió d’ingressos de 65.947 euros i una previsió de despeses de 55.404 euros, que donen un resultat positiu de 10.543 euros. Les principals fonts d’ingressos pel partit seran les aportacions dels càrrecs electes sorgits de les eleccions generals i comunals del passat 2023. Una injecció de diners que servirà, entre d’altres, per a la celebració d’actes i per finançar estudis sobre diversos temes d’actualitat.

Comentaris (3)

Trending