Empresaris del Pas reclamen que el túnel sigui gratuït i més atenció per al poble

La consellera general de Terceravia Carine Montaner es reuneix amb un grup de comerciants, restauradors i hotelers de la localitat encampadana per “recollir els seus neguits”

Una imatge recent del Pas de la Casa.
Una imatge recent del Pas de la Casa.

Empresaris del Pas de la Casa reclamen “un gest de Govern per tenir el túnel gratuït” i, en general, que les administracions tinguin una major atenció cap a aquesta localitat, fortament afectada per la restricció de mobilitat per la pandèmia encara que a empentes i rodolons va fent en algunes etapes. Així ho haurien expressat a la consellera general de Terceravia Carine Montaner, aquest dijous, durant una trobada que va reunir comerciants, restauradors i hotelers.

Segons que ha explicat la parlamentària a través de les xarxes socials, de la trobada mantinguda en farà un recopilatori que es traduirà, dilluns, en tot un seguit de preguntes de control al Govern. Dijous de la setmana que ve hi ha d’haver una sessió parlamentària de qüestions a l’executiu.

Montaner ha llistat el que a parer seu van ser els neguits més importants que li van traslladar els seus interlocutors. En aquest sentit, demanen “explicacions oficials pel fet que ni tenen un telecadira actiu al Pas. Consideren que hi ha un tracte diferent segons les zones d’Andorra”. També volen un ‘stop lab’ pels turistes al Pas i que es comuniqui als francesos que hi ha la possibilitat de reemborsar el cost de la prova diagnòstica.

Voldrien que es fes publicitat a fora per tal que els francesos sàpiguen que els turistes poden venir al Pas i a Andorra i que s’elabori un pla de dinamització comercial del Pas de la Casa per a l’estiu. També una millor comunicació del Govern pel que fa les mesures sanitàries als comerciants i que aquelles persones que tenen contacte amb clients i ho vulguin puguin accelerar la seva vacunació. També sol·liciten de l’administració central que es reconsiderin les ajudes davant certes situacions dels empresaris i demanen al comú una revisió del preu de les terrasses i places de pàrquing reservades pels hotels.

Comentaris (8)

Trending