Podem defensa Stop Violències: “Si la roba bruta no es renta a casa, s’ha de rentar fora”

L’organització política recorda que Andorra “és un país residual a Europa on l’avortament encara és un delicte”

-
-
L’organització política Podem Andorra es posiciona clarament al costat d’Stop Violències, que Govern ha portat a la fiscalia per si algunes de les seves manifestacions han traspassat efectivament les línies vermelles. Malgrat que l’executiu ha mirat de donar el tomb a la situació assegurant que ha demanat l’actuació del ministeri públic en defensa dels treballadors públics, a ningú no se li escapa, o almenys a Podem no, que rere de la decisió governamental hi ha l’enuig generat per la insistent reclamació d’Stop Violència perquè es legalitzi l’avortament.

Podem ha sortit en defensa d’Stop Violències, que entre altres coses s’ha caracteritzat per internacionalitzar la qüestió de l’avortament a Andorra, tot assegurant que “si la roba bruta no es renta a casa, s’ha de rentar a fora”. Alhora, i com el col·lectiu presidit per Vanesa Mendoza Cortés, la formació política, que lamenta que Andorra sigui un “país residual a Europa on l'avortament és delicte”, ha entonat el “no tenim por!”.

Podem considera que des del Govern i les formacions que li donen suport s’està actuant “al més pur estil del PP espanyol amb Catalunya. Els governants de torn de DA, en comptes de parar els peus al Copríncep i anar a la recerca d'una sortida normalitzada als estàndards europeus, opta per judicialitzar les veus contràries”. En aquest sentit, i posant-se al costat d’Stop Violències, la formació manté que sol “direm una cosa: és de legítima defensa portar a l'exterior els drets de les dones amb la contundència que cal veient el que tenim. ‘Si la roba bruta no es renta a casa, s'ha de rentar fora’.”

 

Comentaris (5)

Trending