Podem Andorra anuncia via xarxes socials que concorrerà als comicis de la propera primavera

La formació afirma que mentre no s’acaben d’establir sinergies amb altres partits en vista a teixir un projecte transversal a partir de “punts en comú” ella va “fent camí” 

-
-
El moviment ciutadà ara ja constituït en partit polític Podem Andorra ha anunciat públicament aquesta tarda de divendres a través de les xarxes socials la seva disposició a presentar-se a les eleccions generals de la propera primavera. La formació assegura que ja té més de cinquanta punts programàtics més o menys establerts i demana la col·laboració de totes aquelles persones que es vulguin afegir al projecte.

El portaveu de la formació, Joan Seguí, ha reconegut que no està pas descartat participar d’una candidatura més àmplia i transversal. Però mentre no conflueixen les sinergies, el partit lila continua avançant. “Cal negociar més si s'escau... Si trobem, que de fet hi són, uns punts en comú amb d'altres forces, podem crear una estratègia conjunta per defensar-los... De mentre anem fent camí”. D’aquí a resoldre, per exemple, qui seria el teòric cap de llista hi va un món. O, com a mínim, això no seria el que més amoïna ara Podem Andorra.

Per a Seguí, "cal anar configurant les llistes, ordenar el programa afegint més coses que vulgui la gent, i el més important: visualitzar-nos com alternativa amb ganes de treballar per un projecte i no per unes cadires i/o poder... Recordem que el nostre format és de piràmide invertida,  al contrari que les formacions tradicionals”. Via xarxes socials, i en especial a través del seu perfil de Facebook, Podem Andorra ha anunciat que “queda oberta la participació de tots i totes per confeccionar un programa electoral ampli i plural”. 

La formació ha recordat que “ja tenim més de 50 punts, tants sols ens manca la teva idea” alhora que convida els interessats a sumar-se a la candidatura: “Si ens vols donar més força per un projecte de canvi, també pots venir amb nosaltres a les llistes electorals.” Un plural que ara per ara no està clar que vol indicar, atès que sembla molt improbable que la formació pugui configurar quelcom més que una candidatura nacional.

 

Comentaris (2)

Trending