Plega el comissari Rascagneres per tornar a l’advocacia

Màxim responsable operatiu de l’àrea de policia criminal, agafarà les regnes del despatx jurídic fins ara liderat pel seu pare, cònsol menor ‘in pectore’ d’Encamp

-
-
Benjamí Rascagneres deixa els galons i torna a l’advocacia. Ja havia exercit com a advocat i, de fet, la llicenciatura en Dret li va permetre entrar directament a la policia com a comissari. Actualment era el comissari en cap de l’àrea de policia criminal. És a dir, el màxim responsable operatiu del departament policial d’investigació. Rascagneres deixa la policia i s’integra en el despatx jurídic fins ara liderat pel seu pare, Jean-Michel Rascagneres, cònsol menor ‘in pectore’ d’Encamp.

Rascagneres ha sol·licitat una excedència que li serà tramitada amb celeritat. L’altre Rascagneres, el pare, haurà de jurar dissabte de la setmana que ve com a nou cònsol menor encampadà, i la llei de l’advocacia estableix l’exercici d’aquesta professió com a incompatible amb ser cònsol. Per tant, Jean-Michel Rascagneres no pot continuar al capdavant del despatx que liderava amb Joan Monegal. Rascagneres, Benjamí, li agafa el relleu.

Fins ara, el jurista i comissari, era un dels tres policies amb l’esmentada graduació que estaven en actiu al cos. Ara n’hi quedaran dos -Frederic Gutiérrez i Teresa Ferreira- i, per ara, encara no ha transcendit com quedara la reestructuració de l’àrea de policia criminal. De fet, l’anunci formal de Benjamí Rascagneres és de fa poques hores. Com a director encarregat de l’àrea d’investigació i, per tant, jeràrquicament per sobre del comissari que ara s’agafarà excedència, hi ha Jordi Boixader.

 

Etiquetes

Comentaris (10)

Trending