Pel seu penjoll els coneixereu 

El personal d’infermeria del SAAS que fa les proves ràpides de coronavirus decideix penjar-se un rètol amb el nom i una fotografia perquè els pacients puguin saber qui els tracta

-
-
La Covid-19 obliga a adoptar unes mesures de protecció extremades. Fins al punt que els sanitaris, avui per avui, semblen en molts casos més aviat uns astronautes que no pas una persona aparentment propera. No obstant això, el personal d’infermeria del Servei Andorrà d’Atenció Sanitària (SAAS) que està al càrrec del Centre Intermedi de Control (CIC), ha decidit trencar aquestes barreres i identificar-se amb una targeta penjada del coll on queda clar el nom de l’infermer o infermera i on també es pot veure una fotografia del professional sanitari sense l’equipament que el coronavirus obliga a dur ara. 

Es vol posar cara i nom als professionals que atenen aquelles persones que han de passar per l’espai habilitat a l’antic tanatori a tocar de l’hospital per fer-se les proves ràpides per saber -o intentar-ho, almenys- si pateixen la malaltia vírica. És una manera més d’acostar-se als usuaris o pacients del servei en uns moments d’excepcionalitat i complexitat.

 

Comentaris

Trending