Passos per a vianants que ‘parlen’: una acció dins la Setmana de la diversitat cultural

La zona de Prada Ramon ofereix un recorregut per diferents cultures que conviuen a Andorra la Vella a través de versos de diferents autors

Comentaris

-
-
Una vintena de passos de vianants de la zona de Prada Ramon, això és el carrer Riberaygua i algunes de les seves travesseres, presenten des de fa pocs dies una novetat: tenen inscrits versos de poemes d’escriptors, poetes o pensadors de diferents països. L’acció, que en principi hauria de ser efímera, s’emmarca en la Setmana de la diversitat cultural.

Es tracta d’un recorregut per les diferents cultures que conviuen a la parròquia a través de versos d’autors d’una vintena de països i que estaran escrits tant en les llengües originàries com en català. Aquesta acció es preveu que duri fins a final de maig i compta amb el suport de la Comissió Nacional d’Andorra per la UNESCO i de l’Associació de comerciants de Riberaygua i Travesseres (catorze comerços tenen previst decorar els aparadors amb roba i productes típics de diferents països), i se suma alhora a les accions per dinamitzar els diferents eixos de la parròquia.

Comentaris

Trending