El VideSport obre les inscripcions

Aquesta serà la primera vegada que es realitza a la primavera, 11 i 12 de juny, i com en les anteriors edicions es podrà trobar material esportiu molt variat

Una edició anterior del VideSport.
Una edició anterior del VideSport. Eduard Comellas

Tot just acaba de finalitzat el Vide Dressing que el Comú de la Massana està ja preparant la tercera edició de la fira de segona mà relacionada amb el món de l'esport. Els interessats tenen de termini fins al 25 de maig per apuntar-se i es durà a terme a l'aire lliure a la plaça de les Fontetes.

La tercera edició del VideSport escalfa motors amb l'obertura de les inscripcions per aquells que hi vulguin participar. Els interessats tenen fins al 25 de maig i només han d'enviar un correu a la corporació comunal. Fins ara, les dues edicions s'havien fet coincidir amb l'inici de la temporada d'esquí. Aquesta tercera edició serà la primera que es farà a la primavera, l'11 i 12 de juny, dins el marc d'un nou esdeveniment centrat en els esports i que es durà a terme a l'aire lliure a la plaça de les Fontetes.

El VideSport va néixer el 2019, just abans de la pandèmia, amb la mateixa filosofia que el Vide Dressing, és a dir, fomentar la reutilització dels productes. Una iniciativa que es va posar en marxa a demanda dels participants i en la qual es podrà trobar material esportiu molt variat, des de roba de ioga o arts marcials a material d’esquí.

Etiquetes

Comentaris

Trending