El Vide Sport torna amb un augment dels estands i dues sales a la Closeta

Després d’una aturada per la pandèmia, el mercat de segona mà d’equipament esportiu de la Massana tindrà lloc el pròxim cap de setmana, 13 i 14 de novembre

Presentació del Vide Sport a la Massana.
Presentació del Vide Sport a la Massana. Pilar Candel

El Vide Sport al fi pot celebrar la seva segona edició, tot i que hauria de ser la tercera, però l’any passat es va haver de cancel·lar a causa de la pandèmia provocada per la Covid-19. Aquesta tornada s’ha fet amb més ímpetu, aglutinant fins a 18 estands a dues sales de la Closeta, a la Massana.

“Amb els anys anirà augmentant més i es quedaran petites les sales”, ha afirmat el conseller de Turisme, Comerç i Dinamització, Josep Maria Garrallà. El creixement des del 2019 ha sigut evident en el nombre d’estands, que han pujat de 14 a 18. En la seva majoria, de fet 15 de 18, són particulars que han optat per posar a la venda el seu material esportiu que, en gran part dels casos, està pràcticament nou. “Perquè no es faci el cap de setmana llarg, molts s’han unit als amics o coneguts per posar els productes a la venda tots junts, per tant tindrem més persones venent que estands”, ha explicat Garrallà. La roba i el material que s’ofereix és pràcticament tot ja utilitzat, “volem donar-li una segona vida”.

A diferència del que passava amb l’esdeveniment bessó, el Vide Dressing, en aquesta ocasió el material ocupa molt més espai, ja que es tenen esquís, bicicletes i molts altres esports. “És el moment ideal perquè canviem de temporada i volem renovar l’avituallament”, ha afirmat Garrallà. Per assegurar l’espai i poder encabir tot el que es posarà a la venda, s’han preparat dues sales, una més gran que l’altra. Els horaris per poder acudir són dissabte d’11 h a 20h i diumenge d’11h a 15h.

A causa de la gran quantitat de particulars que hi participaran, des del comú es fa un control dels materials, per assegurar que siguin de qualitat i que estan en bones condicions. De tota manera, Garrallà ha explicat que tots els participants signen un contracte on s’especifica que es fan responsables de l’estat en què es troba el que posen a la venda, sobretot quan es tracta de material més tècnic. “No volem que algú es compri una bicicleta i al cap de dos dies la tingui trencada, ha de ser productes de qualitat i en bon estat”, ha afirmat.

Un dels principals col·laboradors d’aquest any és el Bàsquet Club Andorra, que aportarà sobretot roba i equips d’altres temporades que han quedat en estoc. “Per a nosaltres és molt difícil consumir tota la roba que tenim i moltes vegades generem excedents. Aquests esdeveniments són perfectes per poder donar-li un segon ús, o en alguns casos primer”, assegurava el cap de premsa, Gabriel Fernández. A l’estand del MoraBanc es podran trobar equipacions d’entrenament, anoracs, i fins i tot samarretes que han utilitzat alguns jugadors “i que poden ser peces de col·leccionista”. Fernández també ha explicat que amb els diners que s’aconsegueixin es participarà en un projecte benèfic que es farà públic una vegada recavat. A més, les 50 primeres vendes de dissabte al matí aconseguiran una entrada doble per al partit de la tarda contra l’UCA Múrcia.

Etiquetes

Comentaris

Trending