Els veïns d’Arinsal celebren “com una petita victòria” que es descarti l'actual projecte de pisos

La plataforma veïnal respira una mica més tranquil·la i considera que el rebuig i l’oposició ha servit perquè el constructor hagi decidit no tirar endavant l’actual projecte i en presenti un de nou, per aquest motiu avisen que estaran atents perquè es respecti l'entorn

Reunió de poble per part de la plataforma veïnal d'Arinsal
Reunió de poble per part de la plataforma veïnal d'Arinsal

La plataforma “Estimem Arinsal” ha rebut amb satisfacció que el promotor del complex d’apartaments al terreny a tocar del telecabina d’Arinsal hagi decidit no tirar endavant el pla parcial que havia entrat, tot i que estaran atents al nou projecte que té previst entrar al comú. Fonts veïnals es mostren convençudes que l’oposició que han fet ha tingut els seus fruits.

“Des de la prudència, valorem positivament que el promotor no hagi presentat les modificacions al projecte que havia entrat i en faci un de nou”. Així ho han expressat fonts de la plataforma ‘Estimem Arinsal’ que havien mostrat el seu rebuig des del primer dia a les intencions del constructor. Volien evitar que 1.000 persones arribessin de cop al poble i que provoqués un col·lapse. “Ens preocupava el volum de gent i que el centre el poble quedés desprotegit perquè s’ha de ser molt curós amb el que s’hi faci”.

El terreny on s'havia d'aixecar el nou complex

Relacionat

El promotor del nou complex a Arinsal descarta l’actual projecte i en presentarà un de nou

Les mateixes fonts manifesten que “gràcies als esforços dels veïns i el Quart el projecte que s’havia presentat al comí s’ha descartat”. Consideren que durant aquest temps el comú de la Massana ha d’enllestir l’estudi de capacitat de càrrega per determinar quin ha de ser el creixement de la parròquia. “S’ha de tenir en compte els recursos de la parròquia, com quedaran els accessos amb el nou vial i l’encaix del poble d’Arinsal en la parròquia de la Massana”, han subratllat.

Des de la plataforma ‘Estimem Arinsal’ es mostren contents d’aquest primer pas, però asseguren que “estarem atents al nou pla parcial que entri el promotor i que sigui respectuós amb l’entorn”.

Comentaris

Trending