El promotor del nou complex a Arinsal descarta l’actual projecte i en presentarà un de nou

Aquesta setmana finalitzava el termini per tornar a presentar el pla parcial amb les modificacions demanades per part del comú, però el constructor ha declinat fer-ho, el que es podria considerar una petita victòria de la plataforma veïnal que s'hi havia mostrat en contra

Comentaris

El terreny on s'havia d'aixecar el nou complex
El terreny on s'havia d'aixecar el nou complex

El promotor que volia construir un complex d’apartaments al costat del telecabina d’Arinsal a la unitat d’actuació E-014 ha descartat introduir cap de les modificacions que el comú de la Massana li havia demanat després de les al·legacions presentades per la plataforma veïnal “Estimem Arinsal”. En aquest sentit, els ha comunicat la voluntat d’entrar-ne un de nou.

Petita victòria, de moment, dels veïns d’Arinsal que es van unir en una plataforma per intentar aturar el pla parcial que un promotor havia presentat per construir un complex d’apartaments en un terreny a prop del telecabina. Precisament, els afectats van presentar una sèrie d’al·legacions al projecte, quan aquest va estar en exposició pública al comú. D’aquestes, poques en va acceptar la corporació, però les que va decidir incloure les va comunicar al promotor perquè tornés a presentar la documentació amb les modificacions indicades.

Olga Molné i Eva Sansa

Relacionat

El comú estableix que el futur complex residencial d’Arinsal haurà d’utilitzar pedra i fusta natural

Se li va comunicar que havia d’utilitzar pedra i fusta natural i havia d’estar integrat al màxim a l’entorn i amb una estètica que contribuís a embellir el centre d’Arinsal. Aquesta setmana finalitzava el termini i, segons explica el comú en un comunicat, els ha informat la intenció descartar el projecte inicial i presentar-se un de nou, del qual no n’ha avançat els detalls.

Etiquetes

Comentaris (5)

Trending