Les tres torres en construcció al Clot d’Emprivat canvien l’‘sky line’ d’Escaldes

Els edificis d’alt nivell que van pujant ja tapen l’emblemàtic perfil de Caldea des de molts llocs alhora que, almenys sobre el paper, tenen un bon ritme de compromisos de compra-venda

https://youtu.be/nsmsuArT5FI

Les tres torres en construcció al bell mig del Clot d’Emprivat segueixen un molt bon ritme de construcció i, també, segons fonts del sector, els compromisos de compra-venda. Tres de cada quatre habitatges projectats ja tindrien, poc o molt, amo, segons les fonts consultades. Més enllà d’això, però, el que és clar és que la línia de visió, el perfil, l’‘sky line’ d’Escaldes ja ha canviat molt.

De fet, i sense que els edificis que s’estan alçant hagin arribat al seu màxim, els esquelets de les torres ja oculten la visió, des de molts indrets, de l’emblemàtica i característica punxa de Caldea, que hauria d’acollir d’aquí un parell d’anys, una quarantena d’habitacions que donaran vida a un hotel de molt alt nivell. O així ho projecta la SEMTEE. Una de les edificacions que s’està construint, i que ja evidencia una notable alçada, encara deixa entreveure des d’avui fins on té intenció d’anar.

Molts veïns de la zona, o passavolants, han estat testimonis aquest dilluns del muntatge d’una grua que ha de permetre pujar cinc plantes més de les que ja s’han fet. La torre (La Torre de Molines & Tarcon) en qüestió ha d’arribar fins on arriba des d’avui l’estructura metàl·lica que ha de servir de suport als operaris per anar donant forma a l’immoble, un dels que suposadament han d’acollir residents d’alt poder adquisitiu al bell mig del país.

Etiquetes

Comentaris (9)

Trending