Treballant en festiu: la indignació al Balcó d’Ordino continua creixent

Malgrat que no és l’obra que els fa témer més, els veïns del Coll d’Ordino molestos pels perjudicis que asseguren que els causen els treballs de dues promocions de luxe sumen motius per a l’enuig

Treballadors al costat de la maquinària en l'obra, aquest dimecres.
Treballadors al costat de la maquinària en l'obra, aquest dimecres.

A Ordino aquest dimecres hi celebraven festa parroquial. Sant Corneli és el patró de la parròquia i escaient-se aquest dimecres, s’hi fa festa local. Per alguns. No pas tothom. La construcció, però, és una de les activitats que hauria d’haver parat. I no ho ha fet pas tota. Com que els veïns del Balcó d’Ordino no estan indignats, només els cal que s’hi afegeixin elements per atiar el foc. I aquest ha estat el cas.

No és al terreny, no és la promoció la situació de la qual, per moltes raons, més els preocupa. Però no els deixa de causar cert enuig, creixent cada dia que passa, que operaris que participen en la construcció d’una de les dues promocions d’habitatges d’alt nivell que s’estan fent a l’inici del coll d’Ordino estiguessin treballant com si tal cosa. Cert, asseguren alguns testimonis, que no s’usava la maquinària més voluminosa per evitar sorolls, però que estaven a la parcel·la fent altres treballs era, afirmen, tota una evidència.

Etiquetes

Comentaris (3)

Trending