Trànsit alternatiu entre dues i tres setmanes per les obres en un mur a la carretera de Fontaneda

Fora de l’horari dels treballs, es preveu que la via secundària disposi dels dos sentits de circulació

Tram afectat per les obres.
Tram afectat per les obres.

Les obres de construcció d'un mur esllavissat a la carretera de Fontaneda farà que en l'horari de treball  i durant el període d’ompliment del trasdós del mur i construcció de la plataforma hi hagi una afectació al carril de baixada obligant a gestionar el tram amb transit alternatiu. S’estima aquest període d’afectació en dues o tres setmanes. Fora de l’horari dels treballs, es preveu que la carretera disposi dels dos sentits de circulació.

El projecte preveu l’eixamplament del costat esquerre de la CS 140 fins al límit d’edificació facilitat pel comu de Sant Julià de Lòria. L’eixamplament s’aconsegueix construint un nou mur de maçoneria ajustat a la nova alineació. El mur presenta una alçada variable de 3,33 a 4,82 m d’alçada i una longitud total de 32,47 m. En el tram afectat, la carretera actual presenta una secció estricta d’aproximadament 5,50 m d’amplada i destinada en la seva totalitat a calçada per a vehicles. 

 L’objectiu de les obres es actuar i rehabilitar el mur ja existent al punt quilomètric 1 +200 de la carretera. El mur de sosteniment té una llargada d’uns 32 ml i es posicionarà alineat al límit d’edificació, al costat esquerra del la carretera secundària. Així mateix, s'efectuarà el drenatge de la plataforma mitjançant embornals i tub de desguàs cap al torrent dels Fontanals del Pui. Les obres van ser aprovades pel Govern el passat mes de setembre.

Comentaris

Trending