El temporal de pluja i vent ‘estronca’ la Festa de la Parròquia d’Escaldes

El comú posposa el concert de L’orquestrina Trama i el vermut dominical després que la sala d’actes del Prat del Roure s’omplís de jazz aquest dissabte a la nit amb la Locomotora Negra

Una imatge del concert de la Locomotora Negra.
Una imatge del concert de la Locomotora Negra. COMÚ D'ESCALDES

El temporal de pluja i vent que afecta des d’aquest matí tot el territori del Principat i que ja ha obligat a suspendre algunes activitats esportives previstes, ha portat també el comú d’Escaldes a posposar el concert i el vermut dominical inclosos en la Festa de la Parròquia que després de la suspensió de l’any passat per la pandèmia, enguany es pretenia tornar a recuperar. De fet, aquest dissabte a la nit la sala d’actes del Prat del Roure es va omplir de jazz.

La històrica Locomotora Negra va oferir al Prat del Roure, davant un aforament limitat, un dels concerts de la seva gira de comiat. Després de mig segle d’història, la clàssica formació jazzística ha decidit dissoldre’s. El jazz i unes rutes per la parròquia eren els actes previstes per a la primera jornada de la Festa de la Parròquia. Per aquest diumenge al migdia, a la plaça Coprínceps havia de ser l’escenari d’un concert de L’orquestrina Trama i un vermut. El mal temps ha fet que el comú hagi decidit suspendre el concert i es farà més endavant, durant l’estiu. Hores d’ara encara no hi ha data. La corporació ha preferit posposar la cita enlloc de dur-la en un espai cobert perquè considera que amb la pluja l’acte no tindria gaire esdeveniment.

Etiquetes

Comentaris

Trending