Taula de treball entre comú i quart per avaluar les propostes que es rebin per l’hotel Casamanya

Mortés confirma que hi ha tres idees ja fermes entre els quals la residència per a treballadors del laboratori Grífols i un supermercat i que es vol analitzar “quines són més interessants per a la parròquia”

L'hotel Casamanya.
L'hotel Casamanya. Altaveu

El comú i el quart d’Ordino han configurat una taula de treball a la qual s’avaluaran quines són les propostes rebudes per donar un ús a l’hotel Casamanya. El cònsol major, Josep Àngel Mortés, ha explicat que, per ara, hi ha tres opcions fermes, però avança que poden ser més. L’objectiu del grup serà analitzar “quines poden ser més interessants” així com tractar els detalls dels futurs plecs de bases que es llencin per tirar endavant la concessió dels espais.

La taula està conformada pels cònsols (Mortés i Eva Choy) així com per la consellera comunal Maria del Mar Coma en representació del comú i per les llevadores, Mònica Coste i Marina Benazet, i per Pere Babi, pel quart. El mandatari ordinenc ha remarcat que “hi ha gent interessada a fer algun projecte que aporti valor a la parròquia” i, ara, “hem de veure si podem tirar endavant un concurs públic per veure què es fa a l’hotel”.

El cònsol major ha afirmat que, en ferm, són tres les que s’han rebut. Entre elles, la de convertir l’antic establiment turístic en una residència pels científics i treballadors del futur laboratori de Grífols. També ha reconegut que una opció apunta és la d’un supermercat, com va avançar la setmana passada Altaveu.

L'antic garatge de l'Hotel Casamanya podria acollir un Carrefour.

Relacionat

El petit comerç d’Ordino tem l’obertura d’un ‘supermercat de proximitat’

“Hem d’avaluar quines poden ser més interessants per la parròquia i a partir d’aquí treure un plec de bases per veure com podem llençar les concessions i que siguin projectes que aportin valor afegit”, ha comentat, tot mostrant-se convençut que, un cop es llenci el concurs, “podrien sortir més propostes”. El que ha deixat clar és que el comú “esta encantat de veure que es dibuixa una possible sortida per a l’edifici”.

La creació de la taula de treball no ha agradat a la minoria. O més concretament. El que no ha agradat és el fet que cap conseller ni de X’Ordino ni de Movem Ordino hi pugui participar. Des d’aquesta darrera agrupació, Sandrà Tudó ha lamentat que “no se’ns té en compte per treballar projectes tan cabdals com és l’hotel Casamanya” i ha apuntat que “hi ha una sensació de secretisme”. En aquest sentit, ha recordat que al seu programa “portàvem un projecte interessant vinculat a crear una residència per a estudiants”.

Etiquetes

Comentaris

Trending