Talls d’aigua per efectuar reparacions a la xarxa a Encamp i Sant Julià

L’aturada de subministrament tindrà lloc la nit de dimarts a les zones properes d’Aixovall, a la parròquia laurediana, i dimecres al matí a diversos carrers d’Encamp

Bona part dels veïns d'Ordino porten tot el dia sense aigua.
Bona part dels veïns d'Ordino porten tot el dia sense aigua. Comú de Sant Julià de Lòria

El comú d’Encamp ha anunciat que dimecres vinent hi haurà un tall del subministrament d’aigua que afectarà diversos carrers del poble. La mesura es pren per poder efectuar reparacions a la xarxa. Una cosa similar succeirà a Aixovall la nit de dimarts a dimecres.

En aquest segon cas, es vol reparar una avaria detectada a la xarxa. El tall tindrà lloc entre les nou de la nit del dimarts i les dues de la matinada del dimecres. Afectarà els immobles situats en dues zones. De la rotonda d’Aixovall fins a la Margineda, per un costat, i del punt rodó fins a la cruïlla amb la carretera de Bixessarri, per l’altre.

Pel que fa a Encamp, el tall tindrà lloc durant el matí de dimecres, entre les deu i les dues del migdia. Afectar el carrer de la Plana, entre la cruïlla de la Plana i la carretera dels Cortals, el dels Ajustants, el de la Palanca, el d’Avellaners, Hort de Godí, Torrent de la Canadilla, Torrent de l’Avià i el Doró.

Comentaris

Trending