El sud del país torna a estar en perill d'incendi molt alt

Les barbacoes comunals de Sant Julià de Lòria, Andorra la Vella i la Massana continuen precintades

Una barbacoa comunal precintada a Sant Julià de Lòria.
Una barbacoa comunal precintada a Sant Julià de Lòria. Comú de Sant Julià de Lòria

La zona sud del país torna a estar en situació de perill d'incendi molt alt. Protecció Civil ha advertit per mitjà de les xarxes socials que no es deixi brossa o objectes de vidre a les zones boscoses. També recorda que no es llencin burilles de cigarreta i que les enceses de foc i llançament de coets i de focs artificials estan prohibits.

 

 

Les barbacoes comunals de Sant Julià de Lòria, Andorra la Vella i la Massana continuen precintades i des de Protecció Civil s'alerta d'un augment de la temperatura durant aquest divendres i el cap de setmana.

Segons la previsió meteoròlogica arriben dies de calor sufocant amb valors que superaran els 30 graus i un alt índex d'humitat. A Andorra la Vella, la previsió per aquest divendres és d'una temperatura màxima de 30 graus i una mínima de 16.

L'anticicló continua dominant sobre Andorra. Una bombolla càlida a les capes mitjanes de l'atmosfera avançarà des del centre d'Espanya cap a tot el Pirineu, un aire càlid que no permetrà el creixement dels núvols, de manera que ni a les zones de muntanya del Pirineu hi haurà nuvolades amenaçadores.

Etiquetes

Comentaris

Trending