Sorpresa entre usuaris de l’Esplai de Canillo perquè a l’estiu no opera el descompte del segon fill

El comú no acaba de trobar la fórmula que satisfaci les necessitats d’aforament de les famílies, que troben més facilitats per portar els infants a d’altres parròquies abans que a la seva

Alguns usuaris no comprenen el canvi de condicions de l'esplai.
Alguns usuaris no comprenen el canvi de condicions de l'esplai. arxiu

Alguns usuaris de l’Esplai de Canillo han mostrat la seva sorpresa en conèixer, ja amb l’activitat ben en marxa, que a l’estiu no opera el descompte o rebaixa del 50% per al segon fill o filla que s’inscrigui al servei. L’esmentada reducció sí que s’aplica la resta del curs, fet que ha descol·locat algunes de les famílies que porten infants al servei.

Les persones que han contactat amb l’Altaveu han explicat que consideren que un servei públic hauria d’oferir les mateixes condicions, com a mínim a nivell econòmic, durant tot l’any. I que no acaben d’entendre perquè un descompte que es realitza durant el curs escolar, per exemple, no es continua aplicant a l’estiu. “El 50% de descompte hauria de ser sempre o mai, però només a l’estiu no es comprèn”, han indicat les fonts.

Els mateixos consultats han assegurat que el comú no ha acabat de trobar la fórmula relativa a l’aforament, generant llistes d’espera o impossibilitat de poder portar ocasionalment els infants a l’esplai mentre que algunes famílies apunten els seus fills molt a l’avança, ocupant així ja places, i després no acaben acudint a l’activitat impedint que altres famílies puguin dur els seus infants a l’esplai. De fet, algunes d’aquestes famílies, asseguren, han trobat més facilitats en altres parròquies que a la seva pròpia.

Comentaris (1)

Trending