Soldeu fa festa major pensant en la reforma del nucli històric

La localitat canillenca celebra Sant Bartomeu amb missa i activitats infantils i es posa a punt per conèixer el projecte de millora de la vila

Comentaris

Un moment de la missa a Sant Bartomeu de Soldeu.
Un moment de la missa a Sant Bartomeu de Soldeu. COMÚ DE CANILLO

Soldeu celebra aquest dimecres una discreta festa major esperant la reforma del nucli històric, un projecte que ha de ser presentat públicament aquest dijous en un acte obert a la ciutadania. Una missa i, si el temps ho permet, activitats per la mainada aquesta tarda centren la festa grossa de la localitat canillenca.

Mossèn Ramon ha estat l’encarregat d’oficiar la missa a Sant Bartomeu de Soldeu, l’esglesiola que al seu dia cal Calbó va cedir al bé públic. Entre altres, els cònsols de Canillo, Francesc Camp i Marc Casal, i la consellera general presidenta suplent de Demòcrates, Mònica Bonell, originària de Soldeu, han acudit a l’ofici religiós i també al refrigeri que s’ha ofert posteriorment.

Per aquesta tarda hi ha programades activitats infantils a l’envelat que ha acollit l’aperitiu i aquest dijous a la tarda, a l’Hotel Naudí, és previst que es faci la reunió de poble de presentació del projecte de rehabilitació i millora dels espais centrals del nucli històric de la vila canillenca.

Comentaris (2)

Trending