El servei de Circulació de Sant Julià torna aquest dimecres al seu lloc habitual

L'incendi del Centre Cultural i de Congressos Lauredià el va traslladar temporalment als locals de l'antic local d'atenció primària a la plaça de Calonge-Sant Antoni

Comentaris

El servei de Circulació marxarà aquest dimecres de la plaça Calonge.
El servei de Circulació marxarà aquest dimecres de la plaça Calonge.

El servei de Circulació del comú de Sant Julià de Lòria recuperarà aquest dimecres el seu despatx a l'avinguda Francesc Cairat, al costat de l'entrada de l'aparcament comunal de la plaça de la Germandat. Aquest servei es va haver de reubicar temporalment per l'incendi que va afectar el Centre Cultural i de Congressos Lauredià.

Fins ara, s'havia reubicat a la plaça de Calonge, a les antigues dependències del centre d'atenció primària i al costat del centre esportiu lauredià LAUesport. L'incendi ha provocat que les diverses instal·lacions de l'edifici canviessin d'ubicació.

Així la Biblioteca Comunal Universitària ja està a l'antiga fàbrica Reig. El departament de Cultura, Administració i Promoció Cultural ha estat reubicat a l'edifici comunal del Molí, mentre que el cap del servei del Centre Cultural i de Congressos Lauredià es troba a l'espai Laurèdia Jove, a la mateixa plaça de la Germandat.

La centraleta del Centre Cultural es troba operativa amb el mateix número de telèfon així com totes les extensions que es trobaven a la instal·lació. Les activitats artístiques com els assajos de 'Els Pastorets' es duen a terme a la Llar de Lòria i les representacions de la popular obra tindran lloc a la sala del Prat del Roure d'Escaldes-Engordany.

 

Comentaris

Trending