Satisfacció al comú d’Ordino pel bon retorn dels establiments a la iniciativa Vall Segura

Es valora de forma positiva el fet que els establiments que es volen adherir superin el 80% del total i el ressò que ha obtingut la proposta fora del Principat

Un instant de la presentació de la iniciativa 'Ordino, una vall segura'
Un instant de la presentació de la iniciativa 'Ordino, una vall segura' COMÚ D'ORDINO

La iniciativa ‘Ordino, una Vall Segura’ ha estat molt ben acollida pels comerços de la parròquia, que seran sotmesos a una auditoria per garantir que compleixen correctament les mesures per evitar el risc de contagi amb el coronavirus. Els establiments que s’hi volen adherir ja suposen més del 80% del total. A banda, es valora de forma positiva el ressò internacional que ha tingut la proposta.

‘Ordino, una Vall Segura’ es va presentar tot just fa dos dies i la rebuda ha estat molt bona. Des de la Taula de dinamització liderada pels cònsols i el departament de Turisme s’ha volgut fer un agraïment exprés a tots els establiments de la parròquia per la gran implicació que han tingut en el projecte. Al voltant d’un 80% dels prop de noranta comerços que hi ha a la vall, ja han mostrat la seva voluntat de formar part d’aquest pla que es posarà en marxa de forma imminent. Serà l’empresa Bureau Veritas, auditora i certificadora que atorgarà el segell de qualitat segons el tipus de negoci, amb la distinció d’Espai Segur o Global Safe Site, per estructures més grans.

Un instant de la presentació de la iniciativa 'Ordino, una vall segura'

Relacionat

Ordino vol auditar tots els seus comerços per garantir que són segurs davant el coronavirus

L’equip de treball comunal també s’ha mostrat molt satisfet pel ressò obtingut a les publicacions internacionals especialitzades en el turisme de neu, un fet que es valora en positiu pel reclam que pot suposar entre els visitants. Des de la corporació es destaca la col·laboració i la suma de sinergies amb l’estació de GrandValira i Ordino-Arcalís per obtenir el màxim de difusió.

L’execució del pla de certificacions es portarà a terme el mes de novembre, de manera que estigui enllestit, no més tard del 4 de desembre, data d’obertura prevista a l’estació. L’objectiu és preparar la parròquia abans que comenci la temporada d’hivern amb el màxim de garanties i transmetre el màxim de confiança al públic turista.

 

Comentaris (1)

Trending