Santa Coloma estrena nou passeig i un parc infantil a l’avinguda d’Enclar

La parròquia d’Andorra la Vella guanya un espai de passeig ampli, un parc infantil i una zona de repòs, que properament incorporarà un circuit per fer exercicis al carrer

La cònsol i tècnics comunals visitant els nous espais.
La cònsol i tècnics comunals visitant els nous espais. tony lara / comú d'andorra la vella

Un cop enllestits els treballs d’urbanització del tram sud de l’avinguda d’Enclar, els ciutadans poden gaudir des d’avui d’un nou espai ampli de passeig que compta amb una voravia de nou metres d’amplada. La zona, que també ofereix un espai de jocs per a infants i una àrea de repòs, incorporarà d’aquí a unes setmanes diferents aparells de calistènia on poder practicar exercici físic a l’aire lliure. Aquest migdia han quedat oberts als ciutadans els nous equipaments públics.

L’Associació de Promoció Urbanística (APU), que agrupa els propietaris de la zona, ha estat l’encarregada de tirar endavant els treballs, mentre que el comú ha assumit un percentatge de les obres, valorades en 677.823 euros, que correspon a les millores sol·licitades per convertir l’avinguda en una gran rambla amb equipaments públics. Els tècnics de serveis i urbanisme amb la cònsol major de la parròquia, Conxita Marsol, han visitat els nous espais.

La nova porta d’entrada a la parròquia d’Andorra la Vella és freqüentada per corredors i vianants i completa la connexió de tota la parròquia resseguint el riu. Així doncs, a partir d’avui es pot passejar o córrer entre la rotonda de la Dama de Gel i la Margineda de manera uniforme. La rambla amplia els espais de la parròquia destinats al passeig dels ciutadans, i segueix la vocació de transformar Andorra la Vella i Santa Coloma en una ciutat més sostenible.

El projecte, a més, potencia l’entrada a la parròquia a través de l’avinguda d’Enclar amb l’objectiu de fomentar un major flux de vehicles que accedeixen al centre de la parròquia a través de Santa Coloma i la part alta de l’avinguda Meritxell.

Comentaris (6)

Trending