Sant Julià rep un Pare Noel sorgit de la boira

Alguns dels infants que han lliurat les cartes, han demanat regals i joguines però també salut

Un nen amb la seva mare es disposa a lliurar la carta al Pare Noel.
Un nen amb la seva mare es disposa a lliurar la carta al Pare Noel. Altaveu

Sant Julià de Lòria ha rebut aquest dijous al migdia al Pare Noel a Casa Comuna. Els infants han lliurat les cartes, després que els seus pares haguessin reservat la plaça per unitat de convivència a través de WhatsApp o per correu electrònic. El Pare Noel ha arribat amb els seus follets entre la boira, que no s'ha aixecat fins després del migdia a la parròquia laurediana.

El lliurament de cartes s'ha fet amb totes les mesures de distanciament i sanitàries, amb gel hidroalcohòlic a l'entrada i mascareta obligatòria. Alguns dels infants han explicat a la sortida que a banda de joguines i regals també han demanat salut per a ells i els seus familiars.

A la tarda i entre les 17 i les 20 h el Pare Noel oferirà un missatge a tots els infants d'Andorra per mitjà del Canal Lòria o del dial 168 d'Andorra Telecom. La propera activitat per als infants de la parròquia serà el dissabte amb el Tió de Nadal 'Escalfa tió i cop de bastó' a càrrec de la companyia Xip Xap. L'activitat es durà a terme a la plaça de la Germandat a les 12 h. En cas de mal temps, tindrà lloc al vestíbul del Centre Cultural i de Congressos Lauredià.

Comentaris

Trending