Sant Julià posa a disposició dels joves un mur del parc del Prat Gran perquè hi facin grafits

Operaris comunals han preparat aquest matí la paret perquè durant l’estiu s’hi pugui dur a terme el taller emmarcat dins el projecte Laurèdia Jove

Operaris del comú han aplicat a la paret una capa blanca que servirà de base per als grafits.
Operaris del comú han aplicat a la paret una capa blanca que servirà de base per als grafits.

El mur del parc infantil del Prat Gran que el comú de Sant Julià posa a disposició dels joves perquè, de forma controlada i dirigida per professionals, hi puguin fer grafits ja està preparat per poder-hi realitzar les noves creacions. La paret ja havia estat al seu dia suport d’un mural pictòric, però grafits de no gaire bon gust i el pas del temps el van deteriorar, fins al punt que ara la paret s’havia de pintar de nou.

D’aquí que en el marc de les activitats programades a redós del projecte Laurèdia Jove, uns professionals dels grafits dirigiran un taller per tal que els joves de la parròquia i de fora que ho vulguin puguin realitzar les seves creacions. Operaris comunals han implementat aquest matí una capa de pintura blanca que servirà de base per als grafits que s’hi acabin pintant.

La cònsol menor laurediana, Mireia Codina, ha explicat que hi ha dos grans objectius a complir amb el taller de grafits. Oferir una activitat per als joves alhora que pintar de forma agradable un mur que forma part d’un espai d’oci i joc per als infants, d’una banda, i si “a més a més això serveix perquè s’entengui que un grafit de qualitat i ben fet pot ser una obra d’art i, en canvi, un grafit mal fet és vandalisme, millor que millor”.

Etiquetes

Comentaris (2)

Trending