Sant Julià obre les festes de Canòlich, preludi del vuitè centenari de la trobada de la imatge

L'aplec del darrer dissabte de mes serà el primer que es realitzarà sense les restriccions a causa de la pandèmia

Comentaris

L'aplec recuperarà enguany la missa de les deu del matí al santuari.
L'aplec recuperarà enguany la missa de les deu del matí al santuari. ARXIU

La disputa del trofeu de natació aquest cap de setmana ha iniciat les festes de Canòlich que acabaran el dia 28 amb l’aplec. El programa inclou un concert, i activitats dirigides a adults i infants. El santuari s’obrirà dels dies 22 al 27 entre les 10 i les 18 h.

El cònsol major, Josep Majoral  explica, a la presentació del monogràfic, que s’ha dedicat el d’enguany a aquestes publicacions, “la primera de les quals data del 1923, setè centenari de la trobada de la mare de Déu. L’any que ve podrem afegir un nou centenari a la celebració de l’estima del poble de Sant Julià de Lòria per la mare de Déu de Canòlich”.

Serà el primer Canòlich sense restriccions després de dos anys de pandèmia. La principal novetat serà que la missa de les 10 h de dissabte 28, torna al seu escenari habitual que és el santuari. La resta de programa és el mateix que el de l’edició 2021, amb la repartició del pa beneït o la missa i benedicció del terme oficiada per Joan Enric Vives. El divendres 27 es farà la vetlla de pregària a l’església parroquial de Sant Julià de Lòria.

El programa de les festes ja s’ha repartit a les bústies de la parròquia.

Comentaris

Trending