Sant Julià inaugura la Fira de l’Automòbil amb “il·lusió” i amb la voluntat de reactivar el sector

Hi ha 150 vehicles entre cotxes d’ocasió i seminous així com autocaravanes noves, i un proveïdor d’equipaments i accessoris

Comentaris

Josep Majoral talla la cinta per inaugurar la fira.
Josep Majoral talla la cinta per inaugurar la fira. BRU NOYA

El cònsols de Sant Julià de Lòria, Josep Majoral i Mireia Codina han tallat aquest dissabte la cinta que ha obert la 3a edició de la Fira del Vehicle d’Ocasió i de l’Autocaravana.  Majoral s'ha mostrat il·lusionat "perquè és una activitat que donarà vida al poble, als bars, als restauradors i als comerciants, a més d'ajudar a revifar el sector de l'automòbil que ha passat per un període molt difícil". 

La mostra compta amb la presència d'uns vehicles antics dels anys vint, propietat de la família Ribas Reig que mai s'havien exposat. L'acte inaugural ha comptat amb la presència de diversos consellers comunals i del mossèn de la parròquia, Pepe Chisvert. La fira torna després d’un any de parèntesi obligat per la pandemia. Compta amb la participació de 12 concessionaris, un proveïdor d’equipaments i accessoris i una entitat bancària.

Ubicada als aparcaments del Camp Gran, el Prat Gran i un tram de l’avinguda Verge de Canòlich, aplega a uns 150 vehicles entre cotxes d’ocasió i seminous així com autocaravanes noves.També hi és present l’Associació Andorrana de Vehicles Antics que tindrà un espai d’exposició.

El comú recupera la celebració de la fira amb l’objectiu de dinamitzar la parròquia donant vida als establiments comercials i de restauració i, a la vegada, fent costat al sector de la venda de cotxes, fortament afectat per la crisi sanitària. La 3a edició de la Fira del Vehicle d’Ocasió i de l’Autocaravana estarà oberta fins a les 20h i diumenge de les 10h a les 19h. Com anys anteriors, coincideix amb la Ruta de la Tapa que es va inaugurar dijous passat i que es prolongarà durant tot aquest mes de maig.

 

Comentaris

Trending