Sant Julià inaugura l'Espai Benestar després d'unes obres de 13.000 euros

Majoral destaca que "és un indret molt agradable, perquè els ciutadans puguin estar d'una manera tranquil·la a la vora del riu en una zona amb molta ombra"

Comentaris

Els cònsols de Sant Julià de Lòria, Josep Majoral i Mireia Codina tallen la cinta per inaugurar el nou espai.
Els cònsols de Sant Julià de Lòria, Josep Majoral i Mireia Codina tallen la cinta per inaugurar el nou espai. B.N.

El comú de Sant Julià de Lòria ha inaugurat l'Espai Benestar, a les antigues feixes de Cal Toni Vila.  "És un indret molt agradable, perquè els ciutadans puguin estar d'una manera tranquil·la a la vora del riu en una zona amb molta ombra", ha dit el cònsol major Josep Majoral. El terreny el va cedir el Govern a la corporació laurediana. L'import de les obres de condicionament ha estat de 13.000 euros.

L'espai és accessible a les persones amb cadira de rodes i està obert a gent de totes les edats però els infants han d'anar acompanyats per una persona adulta. L'horari d'hivern serà de les vuit del matí a lesis de la tarda i el d'estiu de les vuit del matí a mitjanit. "Volem que estigui obert el màxim d'hores", ha conclòs. Es tancarà a la nit per seguretat i per evitar actes vandàlics.

El comú treballa també en condicionar un terreny a la zona de la Borda del Jaile que es va aconseguir mitjançant un conveni amb la Creu Roja. Comptarà amb unes màquines de cal·listènia que han d'arribar durant els pròxims dies. Majoral també ha fet esment al terreny de la plaça Major que s'inaugurarà per la Festa Major gràcies a la cessió i al lloguer de dues famílies. S'hi instal·laran dues pistes de petanca en resposta a una demanda efectuada pels padrins de la parròquia.

Comentaris (1)

Trending