Sant Julià encén els llums de Nadal amb passaport Covid

S'ha de validar per accedir al recinte que acull, des d'aquest divendres, la Fira de Santa Llúcia i ha estat necessari per assistir a l'encesa

Comentaris

Els focs artificials han acompanyat l'encesa nadalenca a Sant Julià de Lòria.
Els focs artificials han acompanyat l'encesa nadalenca a Sant Julià de Lòria. COMÚ SANT JULIÀ DE LÒRIA

Sant Julià de Lòria ha encès aquest divendres els llums de Nadal en un acte celebrat a la plaça de la Germandat. Els assistents han hagut de mostrat el passaport Covid per presenciar l'acte i per visitar la Fira de Santa Llúcia que es farà durant tot el cap de setmana.

L'acte d'encesa, amb espectacle pirotècnic, ha comptat amb les actuacions dels saxofonistes Guillem Tudó amb la col·laboració de Pere González de Alaiza, guanyador del Solo Youth Jazz (categoria B). Han assistit a l'acte els cònsols, Josep Majoral i Mireia Codina i diversos consellers.

Majoral ha fet una breu intervenció per dir que s’acosten dates molt especials i que espera que tot es pugui desenvolupar amb la màxima normalitat que la situació permeti. Pel que fa a la il·luminació, hi ha 440 elements repartits per tota la parròquia dels quals la majoria son de lloguer i la resta propietat del comú.

Entre els principals equipaments oficials decorats destaquen la façana de l’edifici administratiu, la del Centre Cultural i de Congressos Lauredià, la de la Llar de Lòria. Altres espais decorats són la plaça Laurèdia, la del  Pont del Solà i la plaça de la Germandat on està la gran bola nadalenca.

Comentaris

Trending