Sant Julià aportarà 250.000 euros al fons de solidaritat de Govern

El conseller de Desperta Laurèdia, Cerni Cairat considera que la xifra és baixa en comparació amb les altres corporacions

Comentaris

Edifici del comú de Sant Julià de Lòria.
Edifici del comú de Sant Julià de Lòria. Altaveu

El comú de Sant Julià ha aprovat amb l'abstenció de l'oposició de Desperta Laurèdia l'aportació de 250 mil euros al fons de solidaritat de Govern per paliar els efectes de la pandèmia de Covid-19. La quantitat s'aprovat durant la sessió de consell de comú que s'ha fet aquest dimecres.

El conseller de Desperta Laurèdia, Cerni Cairat ha valorat l'aportació però considera que en comparació amb les altres corporacions la xifra és molt baixa i "cal tenir en compte l'esforç que va fer Govern amb la parròquia durant la pandèmia. L'aportació podria ser més rellevant". Cairat ha recordat que "en el seu moment no era un tema que voliem polititzar però el comú fa dos anys que té superàvit i la quantitat podria haver estat superior. És positiu, en part, que hi hagi una aportació però hauria d'haver estat més significativa".

El cònsol major, Josep Majoral ha contestat que en l'àmbit de la solidaritat "les comparacions són odioses". Ha indicat que "és cert que hem tingut  superàvit però ens hem hagut d'apretat el cinturó. Els 250 mil euros representen per nosaltres un esforç molt important. El comú volia tenir clar on podíem arribar i com ho havíem de fer. Sempre vam dir que el comú de Sant Julià seria solidari i així ha estat. La magnitud en la qual es podia moure la corporació són aquests 250 mil euros".

Aquest punt ha entrat a l'ordre del dia de la sessió de consell al darrer moment i ha estat aprovat per vuit vots a favor i tres abstencions.

 

Comentaris (2)

Trending