Restriccions de trànsit al centre d’Encamp per la pavimentació de les avingudes

Entre el 25 de juliol i el 12 d’agost, el sentit de circulació a François Mitterrand i Joan Martí serà únicament de baixada, fet que afectarà també les línies de bus, la descàrrega de mercaderies i la recollida de brossa

Cartell anunciant les obres que s'han de fer a la zona.
Cartell anunciant les obres que s'han de fer a la zona.

Al llarg de les pròximes tres setmanes, la circulació pel centre d’Encamp es veurà modificada per les obres de pavimentació que s’han de fer a les avingudes Joan Martí i François Mitterrand. Els treballs afectaran el tram de via comprés entre l’aparcament de Sant Miquel i la plaça dels Arínsols. Començaran dilluns, 25 de juliol, i s’allargaran fins al 12 d’agost.

Segons s’ha informat des del comú, durant aquestes tres setmanes, la circulació només es permetrà en sentit pujada. I quedarà totalment prohibida per als vehicles de més de 3,5 tones. La zona de càrrega i descàrrega es concentrarà davant l’hotel Oros, en el cas de les furgonetes. Pels vehicles de gran tonatge, s’habilita un espai provisional davant l’edifici de serveis de l’antiga casa comuna. Per vigilar que tot es desenvolupi correctament, el comú ha decidit establir de forma permanent un agent de circulació a la zona.

La situació també afectarà el trajecte de les línies regulars de bus. L’L2 i l’L4 veuran anul·lades les parades entre la plaça de Sant Miquel i la rotonda entre François Mitterrand i la general 2. En canvi, se n’habilita una de provisional a la rotonda del Prat de Genil amb el carrer del Mirador.

També hi haurà inconvenients en la recollida de brossa. Els punts del carrer René Baulard i de l’aparcament de Sant Miquel a tocar del parc quedaran inoperatius durant aquestes tres setmanes per la impossibilitat d’entrada dels vehicles. Els punts més propers perquè els ciutadans puguin dipositar els residus seran a l’aparcament de Prat de l’Areny, i per altra banda, a la part baixa de l’aparcament de Sant Miquel i al carrer del Tremat.

Pel que fa al servei de transport a la demanda, L’Uclic, no es preveu cap canvi en el servei, tot i que poden veure’s modificades, uns metres,  les parades ubicades en el tram de les obres. Algun dels recorreguts programats automàticament per l’aplicació podria veure’s alterat per les limitacions de trànsit i generar algun retard en el servei. Per tant, es recomana durant aquest dies que es reservi i es prevegin els viatges amb una mica més de temps.

20220718 Infografia treballs avingudes (002)

 

Etiquetes

Comentaris (5)

Trending