Radars mòbils controlaran la velocitat a Ordino

Els veïns fa temps que es queixen perquè alguns vehicles superen àmpliament els límits establerts

La carretera a la zona de la Clota, a Ordino.
La carretera a la zona de la Clota, a Ordino. ALTAVEU

Radars mobils controlaran la velocitat a Ordino en un pas més per evitar que alguns vehicles circulin molt per sobre dels límts fixats. Des de fa temps, els veïns es queixen per la velocitat i asseguren que suposa un greu problema de seguretat per als vianants, a la Clota Verda i en el tram de carretera que surt del nucli urbà cap a Arcalís.

La instal·lació de radars mòbils a la parròquia d'Ordino pot ser la solució definitiva a un tema que fa anys que s'intenta resoldre amb diverses mesures. El comú ja va instal·lar el passat mes de juliol diverses bandes reductores de velocitat a la zona de l’avinguda de les Moles. Des de la corporació es va indicar que l’acció es duia a terme per millorar la seguretat a l’entrada del nucli urbà del poble d’Ordino. I és que la zona és un dels indrets on des de fa temps els veïns es queixen de l’elevada velocitat en què passen els vehicles, tot i ser un espai on hi ha habitatges i algun pas de vianants.

A finals del 2019 ja es va instal·lar un semàfor de control de velocitat després de les queixes veïnals. Es tracta d’un aparell que es posa en vermell si el vehicle que detecta no s’adequa al límit establert i porta excés de velocitat. Malgrat aquest semàfor i les bandes reductores, es continua constatant la circulació de vehicles a més velocitat de la permesa i per això s'ha optat pels radars mòbils.

Etiquetes

Comentaris (6)

Trending