El PS qualifica de “fracàs estrepitós” el projecte de telefèric de Carroi

Els socialdemòcrates han afirmat que "ja en tenim prou d'una política d'esquena a la ciutadania d'Andorra la Vella, prou d'obres faraòniques, i prou als capricis de la senyora cònsol"

Comentaris

González i Carmona durant la roda de premsa d'aquest dimarts.
González i Carmona durant la roda de premsa d'aquest dimarts. PS

Els consellers comunals del PS + Independents d'Andorra la Vella, Dolors Carmona i Sergi González ha qualificat de "fracàs estrepitós" el projecte del telefèric de Carroi després que cap empresa s'hagi presentat al concurs. Els socialdemòcrates han afirmat que "ja en tenim prou d'una política d'esquena a la ciutadania d'Andorra la Vella, prou d'obres faraòniques, i prou als capricis de la senyora cònsol".

Carmona ha demanat que "el cònsols assumeixen la seva responsabilitat explicant a la ciutadania que ha passat. Han fet el ridícul. Ja teniem dubtes que el plec de bases arribés a bon port. Ha dit que desconeix el contingut carta de la carta de Doppelmayr en la qual amenaça el comú d'Andorra la Vella “d’emprendre accions legals” per frenar el projecte de construcció del telefèric. González, per la seva part, ha demanat "més transparència i menys postureig. Ha estat un projecte mal fet, sense rigor". Han assenyalat que és necessària una "política que toqui de peus a terra i deixar de fer volar coloms".

Compareixença d'Olga Molné i Conxita Marsol.

Relacionat

Andorra la Vella i la Massana obren un període de reflexió sobre el projecte del telefèric de Carroi

"Cal mostrar transparència en tot moment, des de la concepció del mateix fins a la redacció del plec de bases", ha dit Carmona. "S'han de fer polítiques que afavoreixin la participació de la ciutadania. Nosaltres sempre hem pensat en les consultes que és una eina que tenim i que està regulada per l'organització i funcionament dels comuns. En projectes d'aquest tipus és important conèixer l'opinió dels ciutadans". Ha afegit que "el comú de la Massana tenia la intenció de fer-ho i perquè el comú d'Andorra la Vella no?"

Carmona opina que si les coses es fan amb rigor i transparència "el ciutadà respondrà" mentre que González ha recordat que la cònsol "fins i tot li va detallar al Rei d’Espanya durant la seva visita oficial al Principat on havia d’anar situat un projecte que, a dia d’avui, no té cap oferta presentada".

 

 

Comentaris (5)

Trending