El PS proposa convertir en un espai d’art un passatge deteriorat a tocar l’avinguda Meritxell

Els consellers comunals dels socialdemòcrates a Andorra la Vella fan diverses propostes per adequar indrets de la parròquia que estan malmesos o als quals no se’ls treu prou profit

Ara ja hi ha nombroses pintades, encara que de poc gust, en les parets de les escales.
Ara ja hi ha nombroses pintades, encara que de poc gust, en les parets de les escales. PS

Els consellers del Partit Socialdemòcrata (PS) a la minoria comunal d’Andorra la Vella proposen convertir en un espai d’art, per dir-ho així, el passatge Callissa Ciutat Valira, l’escala gairebé a mode de cargol que enllaça l’avinguda Meritxell amb el carrer Fiter i Rossell i que presenta un elevat estat de deteriorament. No seria a parer dels socialdemòcrates l’únic espai on caldria actuar. Sols és un exemple.

Els consellers comunals socialdemòcrates de la capital engeguen el nou curs polític fent aportacions i traslladant propostes al Comú. Entre d’altres, el conseller Sergi González ha proposat adequar diferents espais de la parròquia i el seu mobiliari. Sí que hi destaca l’esmentat passatge Callissa Ciutat Valira. Aquí, segons González, cal realitzar una feina de condicionament, ja que hi ha zones que es veuen deteriorades, on la pintura i l’arrebossat s’estan desprenent, i alhora d’embelliment.

passatge callissa ciutat valira2
Les escales al passatge Callissa Ciutat Valira.

El conseller socialdemòcrata ha fet la proposta a la comissió de Serveis Públics, que s’ha celebrat aquest dilluns, suggerint que, més enllà de l’actuació que es pugui fer com a servei públic també es podria establir un acord amb la propietat privada i l’Escola d’Art del Comú d’Andorra la Vella per fer un projecte d’embelliment a la zona i així “crear un espai on la cultura i l’art pugui tenir cabuda”.

Els tres consellers socialdemòcrates al comú d’Andorra la Vella enceten el curs polític “sent proactius, fent aportacions, traslladant aquells suggeriments i demandes que els pugui fer arribar la ciutadania i estant al peu de carrer per escoltar-la i atendre els dubtes que pugui tenir”. En aquest sentit, González ha assegurat que estan “oberts” i que es canalitzaran les demandes que la ciutadania els faci arribar.

Comentaris

Trending