El PS d’Encamp trasllada als dirigents nacionals la preocupació per les inversions comunals

Militants del partit a la parròquia han debatut amb López, Alís i Baró el “sobrecost” del futur nou parc i l’elevada despesa que pot suposar l’ampliació del Complex Esportiu

Comentaris

Rios i Riba han liderat el comitè parroquial en la trobada.
Rios i Riba han liderat el comitè parroquial en la trobada. PS

El comitè parroquial del Partit Socialdemòcrata a Encamp ha volgut compartir amb els dirigents nacionals de la formació la preocupació que els genera el cost que pot suposar dos projectes anunciats per la majoria comunal: el nou parc, el Bany de l’Ossa, i l’ampliació del Complex Esportiu. Ho han fet aprofitant la reunió que han mantingut amb els caps visibles del comitè executiu, Pere López, Gerard Alís i Pere Baró.

El president, el primer secretari i el secretari d’organització del PS s’han desplaçat fins a Encamp on han compartit impressions amb els militants de la parròquia, liderats pels dos representants al comú, David Rios i Enric Riba. L’encontre ha permès analitzar diferents aspectes de l’actualitat comunal, en especial les inversions anunciades per la majoria.

Més concretament, el projecte de nou parc, que neix “amb un sobrecost” que preocupa als socialdemòcrata, i el de l’ampliació del Complex Esportiu. En aquest cas, una altra inversió que serà elevada. També s’ha abordat la futura reforma de Prada de Moles i la possibilitat que el comú també afronti part de la despesa.

Baró, López i Alís han representat l'executiva en la reunió.
Baró, López i Alís han representat l'executiva en la reunió.

Etiquetes

Comentaris (2)

Trending