El PS demana l'opinió de la majoria comunal d'Encamp sobre l'aeroport de Grau Roig

El conseller socialdemòcrata Enric Riba ha entrat una bateria de preguntes que han de ser contestades al consell de comú d'aquest dijous

Els consellers socialdemòcrates al comú dEncamp, Enric Riba i David Rios.
Els consellers socialdemòcrates al comú dEncamp, Enric Riba i David Rios. PS

El conseller del Partit Socialdemòcrata + Independents d’Encamp,  Enric Riba pregunta a la majoria comunal si està d'acord amb el projecte d’aeroport presentat per la Cambra de Comerç, Indústria i Serveis, que s’ubicaria a la parròquia, a la zona de Grau Roig. I demana, a més, que la corporació faci pública la seva opinió al respecte.

Riba ha entrat una bateria de preguntes per a tractar a la propera sessió de comú d'aquest dijous en relació al projecte d'aeroport. El conseller socialdemòcrata també demana si, en el supòsit d’estar d’acord amb el projecte, “el comú, en cas que el Govern no ho faci per tot el país, pot sotmetre via referèndum a tota la parròquia el projecte mencionat”. Finalment, Riba també pregunta si la Cambra de Comerç ha consultat el comú abans de començar el projecte.

Riba planteja aquestes preguntes després que la Cambra presentés el projecte la setmana passada per conèixer l’opinió del Comú, que “és el que es deu preguntar tot encampadà”, ha justificat el conseller.

Etiquetes

Comentaris

Trending