El projecte de les Pardines, a la cua de les prioritats

El comú no ha fet cap avenç en aquesta proposta per dinamitzar la zona i, de fet, la cònsol major veu molt possible que passi al següent mandat sense haver-se fet res

El camí de les Pardines.
El camí de les Pardines.

El projecte de dinamització de la zona de les Pardines i el llac d’Engolasters no s’ha tingut mai pressa per dur-lo a terme. Sobretot, després de l’oposició ferma dels veïns d’Encamp a les propostes que es van plantejar. Amb el temps i les diferents dificultats, ha acabat estant a la cua de les prioritats del comú i, de fet, no s’ha fet cap avenç en els darrers mesos. Les possibilitats que acabi passant intacte al següent mandat son elevades.

A principis d’any l’encariment de preus de matèries primeres posava en perill i dificultava l’anàlisi de viabilitat del projecte de les Pardines. Aquest estudi és per a la corporació indispensable per acabar portant a terme cap proposta a la zona. Les observacions anaven en dues direccions. D’una banda, de respecte al medi ambient, i de l’altra, a nivell econòmic. Sense aquestes conclusions, no es pensava fer res. La cònsol major, Laura Mas, afirma que, de moment, no s’ha avançat en ningun sentit, “està tot bastant paralitzat”.

Un dels plafons de la proposta d'Ecoparc Encamp.

Relacionat

L’encariment de preus ‘amenaça’ el projecte per dinamitzar el llac d’Engolasters i les Pardines

El motiu principal és que els objectius, senzillament, son altres. Pocs mesos abans de les eleccions comunals, la corporació té prioritats que han passat a primer pla i que han deixat el projecte de les Pardines enrere. “Estem centrats en tot allò que hem de fer abans d’acabar el mandat”, ha remarcat Mas. D’aquesta manera es referma la idea que sempre s’ha defensat, que és que no es té cap pressa a fer res. És més, Mas assenyala que és molt possible que acabi passant a ser un projecte per al pròxim mandat, “sense dubte”.

Etiquetes

Comentaris (4)

Trending