El pont tibetà frega els 2.000 visitants per Setmana Santa

Des de la corporació es destaca que la xifra ha superat les expectatives tenint en compte que les condicions meteorològiques i els dies de més afluència han estat divendres i dissabte

Comentaris

El pont tibetà aquest dilluns de Pasqua.
El pont tibetà aquest dilluns de Pasqua. Comú de Canillo

Durant els cinc dies de Setmana Santa, el pont tibetà de la vall del Riu ha rebut la visita de prop de 2.000 usuaris, una xifra que supera àmpliament les expectatives del comú de Canillo. Sobre l’estrena de la temporada, el coordinador de Turisme de la corporació, Francesc Oriol ha explicat que ha sorprès la bona acollida dels visitants, tenint en compte que aquests dies les condicions meteorològiques han estat més a prop de l’hivern que de la primavera.

Segons s’ha informat des de la corporació en un comunicat, l’afluència d’aquests dies demostra que la infraestructura genera interès de visita en altres èpoques de l’any i, tal com els cònsols van assenyalar, es treballarà per oferir l’experiència a la vall del Riu sempre que les condicions climatològiques ho permetin.

Els dies de més afluència han estat divendres, amb 468 persones, i dissabte, amb 621, respectivament. L’horari d’obertura de l’atractiu turístic ha estat de 10 hores a 16 hores, el mateix horari que es mantindrà per l’obertura del pont que, per ara, només tindrà lloc els caps de setmana d’abril i maig. En aquest sentit, Oriol ha comentat que ja s’han començat a vendre entrades pels caps de setmana d’aquest mes.

Comentaris

Trending