El Poblet de Nadal estrena l’espai gastronòmic i el musical ‘Neret after shopping’

Ho gestionarà la mateixa empresa que s’encarrega del bar de la plaça del Poble, i comptarà amb una quarantena d’actuacions de grups nacionals en petit format

Els cònsols de la parròquia amb un dels menairons del Poblet.
Els cònsols de la parròquia amb un dels menairons del Poblet.

El Poblet de Nadal torna en una sisena edició amb moltes novetats que, segons ha indicat la cònsol major d’Andorra la Vella, Conxita Marsol, “l’han consolidat com una activitat referent al sud d’Europa”. Una de les estrenes serà un espai gastronòmic i musical que se situarà a la plaça del Poble. Anomenat ‘Neret after shopping’ serà un chill-out que gestionarà l’empresa del bar situat allà i que comptarà amb una quarantena d’actuacions de grups nacionals en petit format.

El 26 de novembre donarà el tret de sortida el ja tradicional Poblet de Nadal d’Andorra la Vella. Malgrat la pandèmia, l’any passat es va poder celebrar “en una edició nacional, però sense escatimar en esforç”, ha apuntat Marsol. Aquest 2021 torna més ambiciós que mai, amb moltes novetats tant d’espais com de programació. La principal és l’espai ‘Neret After Shopping’, que comptarà amb una quarantena d’actuacions i casetes amb diverses degustacions. “Si funciona valorarem convertir-lo en un espai fix”, ha assegurat Marsol.

Un altre dels punts claus de la cita serà el talleret dels menairons. El cònsol menor, David Astrié, ha explicat que es tracta d’una oferta força nodrida per als més menuts. Concretament, per als infants d’entre quatre i sis anys, on podran gaudir de més de 40 propostes com conta contes, teatre, papiroflèxia o reciclatge. Es farà els dissabtes i diumenges al migdia i a la tarda. El parc de Nadal, d’altra banda, se situarà a l’antiga caserna de bombers, del 26 de novembre al 9 de gener i comptarà amb un carrusel venecià.

El Poblet de Nadal, però, també repetirà moltes altres cites i esdeveniments que han funcionat bé en anys anteriors. Un d’ells és el triple castells de foc simultani, que es farà el dia 26 de novembre a les 20:00 h. “És un format que ha vingut per quedar-se, fa que tota la parròquia s’impliqui més”, ha afirmat Marsol. També repetiran els espectacles itinerants i les il·luminacions “per convertit tota Andorra la Vella en un poblet màgic”. A més, el mercat també torna com l’aposta ferma per “fer compres de Nadal i adquirir els elements típics de decoració i artesania”, ha afirmat Astrié.

Els cònsols s’han mostrat molt il·lusionats per aquesta tornada amb més normalitat del Poblet de Nadal. Aquest any s’hi ha destinat aproximadament 400.000 euros per a tota la programació i les instal·lacions, pressupost que ja s’aproxima més a la normalitat. D’altra banda, s’ha sigut molt més ambiciós en la campanya publicitària, que es reproduirà a les televisions de València, Aragó, Madrid, Catalunya i Occitània. Pel que fa a les mesures sanitàries, Astrié ha assegurat que s’adheriran a tot el que decreti el departament de Salut. “És una cita fonamental per la il·lusió que genera en grans i petits”, ha afirmat Marsol.

Etiquetes

Comentaris

Trending