Ple en la primera sessió de la temporada del Club de lectura de les Valls del Nord

Hi van participar els quinze membres actuals de l’activitat, que té llista d’espera però no pot ampliar l’aforament per les mesures contra la Covid-19

Un instant de la primera sessió del Club de lectura.
Un instant de la primera sessió del Club de lectura. COMÚ D'ORDINO

Ordino ha obert aquesta setmana les sessions del Club de lectura de les Valls del Nord amb l’escriptor resident a Ordino, Domènec Ferran, i la seva primera novel·la de ficció ‘Gran és la negra nit’. La primera trobada de la temporada, celebrada a la sala La Buna, ha aplegat quinze usuaris, el màxim previst.

L’activitat continua aixecant un interès important entre els amants de la lectura. De fet, el club compta amb aquestes quinze persones però hi ha una llista d’espera d’usuaris que voldrien afegir-se. Per ara, no és possible per la necessitat de limitar el nombre de participants per poder seguir els protocols contra la Covid-19.

La xarxa de biblioteques facilita els llibres seleccionats que es debaten un cop al mes, de l’octubre al juny. Les reunions es fan alternativament a les dues biblioteques comunals de la Massana i Ordino, que són les responsables del cicle. ‘La pífia’, de Greg Coonen, és el títol escollit per a la propera sessió que tindrà lloc el 10 de novembre a la Massana. 

Etiquetes

Comentaris

Trending