La plaça de les Fontetes torna a ser el centre neuràlgic dels amants de les mascotes

La Fira Animalista, organitzada per Laika i GosSOS aplega un bon nombre de participants, que han pogut gaudir de xerrades, tallers o les exhibicions dels grups canins de policia i bombers

Un moment de l'exhibició dels grup caní del cos de policia.
Un moment de l'exhibició dels grup caní del cos de policia.

La plaça de les Fontetes acull al llarg de tot aquest dissabte una nova edició, la quarta, de la Fira Animalista. Organitzat per Laika i GosSOS, l’esdeveniment s’ha convertit en un punt de trobada per a totes les persones del Principat que s’estimen les mascotes. A la vegada, també serveix per conscienciar la importància de tenir una bona cura d’elles.

Les activitats d’aquesta quarta edició s’han iniciat a les 10.00 del matí, amb la inauguració en la qual l’encarregada de donar el tret de sortida ha estat la cònsol menor de la Massana, Eva Sansa. I, de seguida, s’ha pogut contemplar una de les activitats que més expectació ha aixecat: l’exhibició a càrrec del grup caní de la policia.

Des del cos, s’ha explicat com es treballa amb els gossos a l’hora d’afrontar les tasques habituals. Les grans estrelles han estat, sense cap mena de dubte, Callús, l’especialista en la detecció de drogues, i Juda, encarregat de localitzar explosius.

Al llarg del dia continuaran les activitats, com ara tallers i xerrades. També hi ha prevista una altra exhibició, en aquest cas del grup caní del cos de bombers. Un concert d’Ishtar Ruiz posarà el punt final a l’esdeveniment.

309605115 634019958110507 5367381301422536554 n

Comentaris

Trending