El pla de reactivació lauredià implica els establiments de la parròquia en la promoció de Naturland

El projecte contempla que els hotels, comerços i restaurants treballin amb el parc de manera conjunta amb l'objectiu d'oferir un producte únic

Comentaris

Una imatge d'una de les pistes de Naturland, amb un canó treballant.
Una imatge d'una de les pistes de Naturland, amb un canó treballant. naturland

El pla de reactivació de Sant Julià de Lòria que s'ha presentat aquesta setmana contempla que els hotels, comerços i restaurants de la parròquia s'impliquin en la promoció de Naturland amb l'objectiu d'oferir un producte integral i únic. La proposta és que es treballi de manera transversat entre tots els sectors. El pla es presentarà en una reunió de poble.

El pla aposta per un model de desenvolupament sostenible tot mantenint els fets d'identitat local. El treball es va fer durant el primer semestre del 2021 però a causa de la pandèmia no s'ha pogut presentar fins aquesta setmana. Es van fer entrevistes a ciutadans, a tècnics del comú i a polítics. El pla s'explicarà detallament en una reunió de poble. D'entrada, ha quedat comprovat que el creixement de la parròquia no ha anat paral·lel al de les altres, fet que es pot convertir en un avantatge perquè queden molts coses pendents.

Entre els temes que es consideren urgent hi ha el de la mobilitat amb el nou vial que correspon a Govern o el comerç. En aquest àmbit hi ha diverses accions previstes. Es vol reactivar l'associació de comerciants, es demana la implicació de la part privada i el comerç s'ha de renovar perquè es considera que algunes botigues han quedat desfasades. Es proposa una especialització comercial amb productes diferents als d'altres parròquies. Pel moment, ja hi ha una col·laboració amb la Cambra de Comerç. 

Comentaris (4)

Trending